İzmirliler Flamingo Yolu Turları İle Kuşlarla Buluşuyor!

Kategori: Genel, Haber
Etiketler: ,

Gediz Deltası’nın binlerce yıl olduğu gibi bundan sonra da yaşamaya devam etmesi için ilk adım deltayı tanımak. İzmirlilerin alanı sahiplenmesi, onunla bağ oluşturması ve yerli-yabancı turistlerin Gediz Deltası’nda zaman geçirmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Doğa Derneği’nin belirlediği tur programları başladı. Bu turlarda İzmirliler, Gediz Deltası’nın en yoğun kuş barındıran kısımlarını görme şansı buluyor.

Flamingo Yolu Tekne ve Otobüs Turları İzmir’in doğasında uzmanlar eşliğinde bir yolculuk imkânı sunuyor. Mavişehir Balıkçı Barınağı’ndan hareket eden Flamingo Yolu teknesiyle, Gediz Deltası’nın kıyı bataklıklarında bir buçuk saat süren bir kuş gözlemi gerçekleştiriliyor.

Flamingo Yolu Otobüs Turu ile Güney Gediz Deltası ve Orta Gediz Deltası ziyaret ediliyor. Sazlıklardan kıyı bataklıklarına, tuzcul çayırlardan tuz tavalarına kadar pek çok farklı yaşam alanındaki kuş çeşitliliği gözleniyor.

Tur programları ile ilgili detaylı bilgi almak için: izdogaturizm.com

Yorum yapılmamış

Yorum Bırak