Kategori: Genel
Etiketler:

Doğa Derneği’nin dükkanı Yavaş Dükkan’ın çalışmalarına katkı sağlamak ve tam zamanlı olarak çalışmak üzere ekip arkadaşı arıyoruz. Aşağıda belirtilen niteliklere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğa Derneği / BirdLife Türkiye

İş Tanımı: Yavaş Dükkan Sorumlusu

Görev Yeri: İzmir – Seferihisar – Orhanlı Köyü

Görev ve Sorumluluklar:

• Doğa Derneği’nin Yavaş Dükkan çalışmalarını koordine etmek ve yürütmek.

• Biyolojik çeşitliliği koruyan üretim biçimlerini ve ürünleri araştırarak üreticilerle ortaklıklar kurmak.

• Doğa Derneği ve Yavaş Dükkan’ın lojistik süreçlerini yürütmek.

• Yavaş Dükkan ürünlerinin alımından son ürün aşamasına kadar olan süreçleri takip etmek ve son aşamasına getirmek.

• Yavaş Dükkan’a gelen siparişleri düzenli kontrol etmek ve kargoya hazırlamak.

• Zeytinyağı gibi ana ürünlerin temin sürecinin her aşamasına hakim olmak ve bu süreci yürütmek.

• Yavaş Dükkan’ın tuz ve zeytinyağı gibi ihracat ürünlerini temin etmek ve gönderim süreçlerini yürütmek.

• Yavaş Dükkan’ın online sistemlerini (WooCommerce, BizimHesap, Yurtiçi Kargo Self Servis) etkin bir şekilde kullanmak.

• Doğa Derneği ve Yavaş Dükkan’ın organizasyonlarında lojistik ve organizasyonel destek sağlamak.

• Yavaş Dükkan ürünlerinin tanıtımı ve satışı için gerekli desteği sağlamak; iletişim sorumlusuna fotoğraf ve video konularında yardımcı olmak, fuarlarda stand açmak.

• Yavaş Dükkan’ın idari ve resmi evraklarını düzenli bir şekilde yürütmek.

Nitelikler:

• Türkiye’de veya uluslararası alanda en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmak.

• Düzenli, planlı çalışma, iş takibi ve koordinasyon becerisine sahip olmak.

• Saha çalışmaları ve ürün araştırmaları için seyahat esnekliğine sahip olmak.

• Zaman yönetimi konusunda esneklik gösterebilmek.

• Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilmek.

• Tercihen B sınıfı ehliyete ve aktif sürücülük becerilerine sahip olmak.

• Farklı bakış açılarına ve kültürlere saygılı olmak; açık fikirliliğe sahip olmak.

• Doğanın ve doğa kültürünün korunmasına yönelik kişisel ilgi ve bağlılık taşımak; ekip içinde özveri ve ilgiyle çalışabilmek.

*İzmir Seferihisar ilçesine bağlı Orhanlı Köyü’nde bulunan ⁠Doğa Derneği’nin merkez ofisinde çalışmayı kabul etmek.

Başvuru yapmak isteyenlerin, en geç 10 Ekim 2024 tarihine kadar “Yavaş Dükkan Sorumlusu” başlığı ile [email protected] adresine niyet mektubu ve özgeçmişlerini göndermeleri gerekmektedir.

Yorum yapılmamış